return
Musik
cd_disc.jpgLÄTTLAGADE LÅTAR MED MIXER OCH JOHANNAMan kan äta kalvdans och tomatsalsa om man vill och nu kan man också dansa en omelett och sjunga ett pannkaksrecept!

För Mixer och jag tycker att det ska vara roligt att laga mat, att stöka i köket ska vara som en fest. Det är därför som vi, tillsammans med Sveriges mest musikala hemmabagare Tomas Hirdman nu kommer ut på platta – och inte vilken platta som helst! Utan just den rykande färska CD-platta som du håller i din hand. Här finns recept i alla tongångar och takter för rockiga kockar och körande köksor, och dessutom får du en kokbok så att du inte bara kan höra hur dom låter utan också smaka på dom smarriga låtarna!
Låt festen börja!!
Hälsar Johan na- na- na – na,  Tomas och Mixer!

Tomas Hirdman har skrivit texterna, gjort musiken, spelat instrumenten, producerat och mixat.
Johanna Westman sjunger, körar och har skrivit recepttexter + hjälpt till med andra texter.
Lennart Jähkel sjunger och pratar lite här & där.
Pontus Westman och Carl Svensson körar på ”Pang-pangkakor”.
Solkören sjunger på ”Kokoskyckling ifrån Kenya”.
Eva Ankarvall har tagit alla bilder och Catharina Tham har gjort omslaget.

Jag och det eminenta bandet Kökskvartetten har också satt ihop en pinfärsk, välmatad musikföreställning med de bästa låtarna från CD:n ”Lättlagade låtar med Johanna & Mixer”.
 
Följ med när vi letar efter det ultimata receptet till Pang-pangkakor i öknen, lyssna på den tragikomiska berättelsen om Köttbullen som hamnar i sushidisken, kärleksförklaringen En tårta till dig m.fl. En väldoftande föreställning med text och musik i flera olika stilar som får en att bli både hungrig och danssugen!
 
< Föregående